Plaatsbeschrijving bij aanvang werken

Komt er een nieuwbouw naast jouw deur?
Hebben jouw buren ingrijpende renovatieplannen?
Wordt jouw stoep of straat opgebroken voor wegen- of rioleringswerken?

Je kan je als bewoner niet verzetten tegen verbouwings- of afbraakwerken van een aanpalend pand of voorkomen dat er wegen- of rioleringswerken worden uitgevoerd in je straat. Maar, wanneer deze werken impact kunnen hebben op jouw woning of appartementsgebouw, is het aangewezen om een plaatsbeschrijving uit te voeren nog vóór de werken starten.

Plaatsbeschrijving voor aanvang werken

Een plaatsbeschrijving voor aanvang van de werken, wordt meestal opgemaakt in opdracht van een bouwheer, aannemer of architect. In deze plaatsbeschrijving worden alle aanwezige gebreken geïnventariseerd in een gedetailleerd verslag zodat er geen discussie is wanneer er in de loop van het bouwproces schade zou veroorzaakt worden.

Schakel een expert in 

Het Expertiseburo is gespecialiseerd in plaatsbeschrijvingen bij werken en maakt een professioneel rapport over de toestand van de omgeving en de gebouwen nabij de geplande werken. Alle aanwezige gebreken worden zorgvuldig gedocumenteerd en gefotografeerd, zodat discussies tijdens of na de werken vermeden kunnen worden. Wij stellen een volledig dossier op.Werken gepland? Maak nu een afspraak voor een expertise >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x