Onze expertise

Onze experts

Het Expertiseburo is een voortzetting van de hoofdactiviteit van landmeetburo Erik Van de Put gcv dat 25 jaar geleden in Mechelen werd opgestart. Wat begon als een éénmanszaak is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig expertisebureau met 5 medewerkers die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van plaatsbeschrijvingen voor in- en uithuurname, voor aanvang van werken en expertises bij opleveringen. De voorbije jaren is ook het vertrouwen bij klanten en makelaars gegroeid en heeft het Expertiseburo een mooie klantenportefeuille opgebouwd met sterke referenties.

Onze ervaring

Het Expertiseburo heeft een kwarteeuw ervaring en dat is van onschatbare waarde. Wij hebben het vak in onze vingers én wij hebben de knowhow om met bepaalde probleemsituaties om te gaan. Wij werken nauw samen met Mahla (www.mahla.be), een advocatenkantoor dat o.a. gespecialiseerd is in huurrecht en we kunnen consulteren bij specifieke vragen of kunnen inschakelen bij bepaalde geschillen. Op die manier kunnen we steeds een extra service geven aan onze klanten.

Onze waarden

De service van het Expertiseburo is gebaseerd op de volgende waarden:

  • Wij houden ons aan de ethische code van ons beroep; onafhankelijk en deontologisch correct.
  • Wij leveren kwalitatief werk af tegen een correcte prijs. Onze plaatsbeschrijvingen zijn zoals de wet het voorschrijft zeer gedetailleerd en omstandig beschreven. 
  • Wij hebben de knowhow en de expertise om onze klanten (huurder, verhuurder, makelaar, bouwheer) correct te informeren.
  • Wij werken in team: elke schakel in het proces is belangrijk, van de expertise tot de correcte afhandeling van het dossier.
  • Wij zijn het hele jaar door beschikbaar, ook in de vakantieperiode of bouwverlof. 
  • Wij zijn flexibel, professioneel en werken in vertrouwen.


Heb je een plaatsbeschrijving of expertise nodig? Het Expertiseburo staat voor je klaar! Contacteer ons >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x