Onze expertise

Jouw plaatsbeschrijving, ons vak.

Onze experts

Het Expertiseburo is uw gespecialiseerde partner voor nauwkeurige plaatsbeschrijvingen. Wij bieden professionele diensten voor start huur en einde huur, voor aanvang van werken en expertises bij opleveringen. Wij zijn uitgegroeid tot een volwaardig expertisebureau met 7 medewerkers en hebben in de loop der jaren het vertrouwen van klanten en makelaars gewonnen. Onze betrouwbaarheid en kwaliteit hebben gezorgd voor een groeiende klantenportefeuille met sterke referenties. Hierdoor kunnen we u de beste service bieden op het gebied van plaatsbeschrijvingen.

Onze ervaring

Het Expertiseburo heeft een kwarteeuw ervaring en dat is van onschatbare waarde. Wij hebben het vak in onze vingers én wij hebben de knowhow om met bepaalde probleemsituaties om te gaan. Wij werken nauw samen met een advocatenkantoor dat o.a. gespecialiseerd is in huurrecht en we kunnen consulteren bij specifieke vragen of kunnen inschakelen bij bepaalde geschillen. Op die manier kunnen we steeds een extra service geven aan onze klanten.

Onze waarden

De service van het Expertiseburo is gebaseerd op de volgende waarden:

  • Wij houden ons aan de ethische code van ons beroep; onafhankelijk en deontologisch correct.
  • Wij leveren kwalitatief werk af tegen een correcte prijs. Onze plaatsbeschrijvingen zijn zoals de wet het voorschrijft zeer gedetailleerd en omstandig beschreven. 
  • Wij hebben de knowhow en de expertise om onze klanten (huurder, verhuurder, makelaar, bouwheer) correct te informeren.
  • Wij werken in team: elke schakel in het proces is belangrijk, van de expertise tot de correcte afhandeling van het dossier.
  • Wij zijn het hele jaar door beschikbaar, ook in de vakantieperiode of bouwverlof. 
  • Wij zijn flexibel, professioneel en werken in vertrouwen

  

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x